Ons nieuwe raadslid: Pauline Geelen

In het voorjaar zag ik dat de adviesraad een nieuwe secretaris zocht. Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om me nuttig te maken als vrijwilliger en deze functie spreekt mij erg aan. Na een fijne kennismaking hebben we besloten dat ik de secretaris taken zou overnemen.  Inmiddels heb ik al wat meer informatie over het goede werk dat de adviesraad doet en de mensen die in de raad zitten. Het is een mooie en bijzondere taak om mee te mogen denken over de manier waarop de gemeente binnen het sociaal domein haar taken uitvoert. Ik heb veel zin om hieraan mijn steentje bij te dragen. Ik woon samen met Richard in Tubbergen, onze dochters zijn uitgevlogen naar Hengelo en Heemstede en inmiddels hebben we 3 kleinkinderen. Ik ben 4 dagen per week werkzaam als HR adviseur bij een organisatie in Enschede die actief is in de GGZ zorg en in re-integratie/jobcoaching. Ik wil daarnaast graag mijn levens- en werkervaring inzetten voor de adviesraad. We streven er naar om het welzijn van de inwoners van de gemeente Tubbergen op een zo hoog mogelijk niveau te houden!

Pauline Geelen – Secretaris

Belangrijke informatie

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

© 2024 Adviesraad Sociaal Domein gemeente Tubbergen