Twee nieuwe leden stellen zich aan u voor!

Ans Detert Oude Weme is verpleegkundige, werkzaam als opleidingsadviseur en toezichthouder opleidingen in de gezondheidszorg: “Ik hou van mensen, luister graag naar wat er speelt,  individueel of maatschappelijk om vervolgens ook mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van (stevige) adviezen aan onze gemeente . De adviesraad sociaal domein geeft mij hiervoor de mogelijkheden. Naast dat ik geniet van het geven van een luisterend oor en een praatje in het dorp.”

Voor Daniëlle Droste sluit haar lidmaatschap erg mooi aan bij de ervaringen die ze heeft opgedaan in de gehandicaptenzorg: “In mijn werk als medewerker welzijn en activiteiten in de ouderenzorg, mijn connecties bij stichting welzijn Tubbergen Dinkelland en de opleiding WMO 2.0 die ik heb gevolgd zie ik veel overlap. Ik zou graag de ervaringen die ik heb opgedaan willen toepassen binnen de adviesraad om het welzijn van de inwoners van de gemeente Tubbergen zo hoog mogelijk te houden.”

Afscheid drie leden adviesraad
Op 20 september heeft de adviesraad met een gezellig etentje bij De Burgemeester afscheid genomen van drie leden. Het was ruim een jaar geleden dat de leden elkaar fysiek hadden ontmoet. Voorzitter Sandrine Wermelink bedankte Gisela Bijleveld, Karel Maathuis en Chantal Lesscher voor hun jarenlange inzet voor de adviesraad, met persoonlijke woorden en een boeket. Gisela legde in 2020 haar werkzaamheden als secretaris voor de adviesraad al neer, vanwege corona was het afscheid uitgesteld. 

Belangrijke informatie

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

© 2024 Adviesraad Sociaal Domein gemeente Tubbergen