Ons nieuwe raadslid: Karel Maathuis

Mijn naam is Karel Maathuis, geboren in Albergen op 4-11-1951. Ik ben getrouwd met Josefien Geerlink, eveneens geboren in Albergen. We hebben twee dochters en vier kleinkinderen. Achtereenvolgens gewoond in Cuijk, Hengelo, Delden en Roden. Sinds februari  2018 wonen we Tubbergen, terug naar de roots! Het bevalt ons in Twente op dit moment weer prima. Ik heb als revalidatiearts gewerkt in het Roessingh te Enschede en in het Centrum voor Revalidatie in Groningen (UMCG/ Beatrixoord). Sinds 2016 ben ik met pensioen en heb nu meer tijd om mij in te zetten voor de gemeenschap in Tubbergen. Per 1 december 2018 ben ik lid van de Adviesraad Sociaal Domein Tubbergen. Ik voel mij erg betrokken bij de verschillende thema’s, waar de Adviesraad Sociaal Domein zich mee bezighoudt en ik zou hier graag constructief in mee willen denken en adviseren. Ondanks mijn ‘na-werk-tijd’ blijf ik graag leren en mij verder ontwikkelen.

Belangrijke informatie

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

© 2024 Adviesraad Sociaal Domein gemeente Tubbergen